© Cramakamarky
US
  • Company Midnight
  • Duur: 40 minuten

Over de voorstelling

Een portret van twee unieke Homo Sapiens Idioticus, twee partners in crime die samen alles gevonden hebben wat je met messen kan doen. De structuur is hun klein, onveilig universum waar messen en andere objecten ophangen die op ieder moment naar beneden kunnen vallen.

If you push this button, objects can fall. Immediately… or with a little delay. Een ongezonde mix van messenwerpen, een opstandige computer en veel slechte ideeën…“US” is een samenwerking tussen Joris Verbeeren en Simone Scaini.

Please don’t try this at home, we are trained idiots...
─   Company Midnight Meer info

Over de compagnie

Company Midnight is gesticht in 2015 onder vzw ShakeThat en is een samenwerking tussen Simone Scaini en Joris Verbeeren. De vorige samenwerking met compagnie ShakeThat, een gedeelde passie voor de nacht en eindeloos samen experimenteren, hebben uiteindelijk tot de onvermijdbare geboorte van deze compagnie geleid. Joris is autodidact, liefhebber van slapstick, manipulatie met dagdagelijkse voorwerpen en de nacht. Simone is neuroot, autodidact en “Mad Professor”. Chauvinist betreffende eten en drinken, tevens bezeten door de nacht.

Contact info@companymidnight.com
https://companymidnight.com/
Crew

Artiesten: Joris Verbeeren & Simone Scaini
Coaching: Wennie Deruyck, Sander Decuyper, Maxime Dautremont & Hanne Vandersteene
Technische ondersteuning: Felix Rep & Emmanuele Marangon

Residenties

Transfo Labo, Cirkl, Leuven CC, De Ververij, Transfo, Zwevegem, Kunsten op Straat, Miramiro, Perplx