FAQ

 • Ik zit met een idee. Hoe kan ik dat aan jullie pitchen?

  Er is geen ingewikkelde aanvraagprocedure, geen formulieren, … Heb je een idee dat je wil uitwerken? We horen graag waar jullie mee bezig zijn en kunnen dan samen onderzoeken hoe wij jullie kunnen ondersteunen. 

  Mail naar steven@miramiro.be, schrijf een brief of gedicht, stuur een postduif, spring binnen voor een koffie… Het maakt niet uit hoe je ons bereikt, zolang je het maar doet!

 • Kom ik (mijn project) in aanmerking om aan te kloppen bij Miramiro?

  We engageren ons in lange of korte trajecten, vertrekkende vanuit het verhaal van de artiest. Ideeën, vragen of behoeftes, hoe zot ook, vinden bij ons een luisterend oor. We luisteren naar iedere artiest met een hart voor hedendaags circus, professioneel, semi- professioneel of amateur.  

  Aarzel dus niet om te mailen naar steven@miramiro.be. 

 • Kan ik mij kandidaat stellen voor het festival?

  Het programma van het festival is een combinatie van voorstellingen die gekozen worden op basis van prospectie en producties uit de werkplaats. Je kan je dus niet kandidaat stellen of inschrijven om op te treden op het festival.   

  Wil je ons uitnodigen voor jouw voorstelling? Stuur dan gerust een korte introductietekst, wat beeldmateriaal en data door naar miramiro@miramiro.be 

 • Welke ruimtes heeft Miramiro ter beschikking?

  Ons kantoor bevindt zich in De Expeditie. Een gebouw met verschillende socio-culturele organisaties in het Gentse. Naast deze kantoorruimte, waar iedereen op elk moment welkom is voor co-working, hebben wij een vaste repetitieruimte in het gebouw. Miramiro is structurele huurder van de BOX en zorgt dat deze goed uitgerust is voor de meeste circusnoden. Daarnaast zijn ook de LOODS en de kleine STUDIO ruimtes die we sporadisch huren. Meer info over de zalen vind je hier.

  Ben je op zoek naar een unieke locatie of naar een locatie waar je een circustent kan plaatsen? Dat is één van onze sterktes! Mail naar steven@miramiro.be en dan kijken we wat we voor jullie kunnen doen! 

 • Welk materiaal kan ik bij Miramiro gebruiken?

  Miramiro beschikt over een eigen basisuitrusting. Daarnaast bieden we sinds dit jaar ook geluids- en lichtmateriaal aan. Ook voor klein werkmateriaal zoals handgereedschap en klein elektrisch materiaal kan je bij ons terecht. Vraag gerust onze materiaallijst even op als je bij ons in residentie komt!  

  Hebben we het niet in huis? Laat het ons weten. Dan bespreken we wat we kunnen doen met onze partners die een volwaardige atelierfunctie uitoefenen. 

 • Hoe kan ik deelnemen aan een workshop/try out/WIP/...?

  Alle informatie over inschrijvingen of tickets vind je op de pagina van elk event, via de agenda. Schrijf je ook zeker in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten. 

 • Hoe kan ik op de hoogte blijven van activiteiten van Miramiro?

  Hou onze agenda in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram voor alle laatste nieuwtjes, weetjes en sneak-peeks!

 • Hoe kan ik Miramiro contacteren?

  Ben je op zoek naar ondersteuning? Neem dan contact op met steven@miramiro.be. Je kan ons contacteren op de manier waarop je zelf wil. Stuur ons een mail, brief of video, bel, spring even binnen. Alles kan.

  Voor alle andere vragen ga naar Contact.