Miramiro zomerfestival: Tickets

Online tickets bestellen

Hier vind je tickets voor de betalende voorstellingen die reeds aangekondigd zijn. Vanaf 1 juni vind je daar alle voorstellingen met tickets. Kies voor de voorstelling, datum en uur naar keuze.

Verder hebben wij vooral een groot aanbod aan voorstellingen die gratis toegankelijk zijn, waarvoor je niet altijd moet reserveren. Indien met reservatie wordt dit ook vermeld.

Dankzij het winkelmandje kan je verschillende tickets bestellen in één keer. Let zeker op dat je de juiste datum & uur selecteert, want wij kunnen geen tickets terugnemen. Je kan betalen via Bancontact, Visa/Mastercard, iDEAL of overschrijving.

Na betaling ontvang je een ticket via mail, dit ticket kan je thuis uitprinten of meenemen op jouw gsm naar de voorstelling. De vrijwilligers zullen deze tickets controleren aan de ingang van de voorstelling.

Geraak je er niet aan uit? Bel gerust naar 09 324 36 63 (di en do van 9u tot 17u) of stuur een mailtje naar sofie@miramiro.be voor verdere ondersteuning bij het aankopen van jouw tickets.

Last-minute kassa

Tickets zijn online beschikbaar tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Tijdens het festival koop je in de infostand ook tickets tot 1 uur voor aanvang.

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, voorzien wij een kassa ter plaatse vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Last-minute tickets kunnen daar worden aangekocht. Wij vragen om gepast geld te voorzien, betaling via kaart of overschrijving kunnen wij niet aanvaarden.

©GaetanDardenne