Miramiro Zomerfestival: Tickets

Online tickets bestellen

Hier vind je tickets voor de betalende voorstellingen die reeds aangekondigd zijn. Kies voor de voorstelling, datum en het uur naar keuze.

Dankzij het winkelmandje kan je verschillende tickets bestellen in één keer. Let zeker op dat je de juiste datum & uur selecteert, want wij kunnen geen tickets terugnemen. Je kan betalen via Bancontact, Visa/Mastercard, iDEAL of overschrijving.

Na betaling ontvang je een ticket via mail, dit ticket kan je thuis uitprinten of meenemen op jouw gsm naar de voorstelling. De vrijwilligers zullen deze tickets controleren aan de ingang van de voorstelling.

Geraak je er niet aan uit? Bel gerust naar 09 324 36 63 (do van 9u tot 17u) of stuur een mailtje naar laura@miramiro.be voor verdere ondersteuning bij het aankopen van jouw tickets.

Verder hebben wij vooral een groot aanbod aan voorstellingen die gratis toegankelijk zijn, waarvoor je niet altijd moet reserveren.

Indien de voorstelling gratis is met beperkte capaciteit wordt dit ook zo vermeld. Gratis toegangstickets kunnen opgehaald worden aan de infostand vanaf 1 u voor aanvang (max 2 tickets per persoon) zolang de voorraad strekt.

Kortingstarieven

Wij hanteren een kortingstarief voor -26 jarigen.

Ben je hulpbehoevend en breng je een begeleider mee? Bel ons dan zeker op voor het reserveren van een ticket. We voorzien namelijk een gratis ticket voor begeleiders van rolstoelgebruikers of personen met andere noden op vertoon van een EDC kaart.

Tickets in de infostand

Tijdens het festival kan je in onze infostand terecht met al je vragen over de voorstellingen en tickets. Tickets aangekocht in de infostand worden enkel digitaal aangeleverd.

De infostand bevindt zich in het Coyendanspark en is geopend vanaf zaterdag 20 juli tem dinsdag 23 juli. Op zaterdag en zondag van 13u tot 22u. Maandag en dinsdag van 14u tot 22u.

Tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling kan je tickets kopen.

Gratis tickets voor voorstellingen met beperkte capaciteit kunnen vanaf 1 uur voor aanvang opgehaald worden aan de infostand (max. 2 tickets per persoon).

Last-minute kassa

Tickets zijn online en in de infostand te koop tot 1 uur voor aanvang van de voorstelling. Tickets die aangekocht worden in de infostand worden enkel digitaal aangeleverd.

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, voorzien wij een kassa ter plaatse vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Last-minute tickets kunnen daar worden aangekocht bij de vrijwilligers met de groene t-shirt. Wij vragen om gepast geld te voorzien, betaling via kaart of overschrijving kunnen wij niet aanvaarden.

Vragen ivm tickets?

Neem zeker een kijkje bij onze FAQ. Mogelijks kan je daar al een antwoord vinden.

Toch niet gevonden? Stuur een mailtje naar miramiro@miramiro.be