Zomerfestival: Pro’s @ Miramiro

Registreer hier

Wil je graag ons zomerfestival bezoeken als pro? Dan helpen we graag om jouw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden. Registreer je hier, en dan contacteren wij jou zo snel mogelijk.

Wil je graag wat meer info of zit je nog met een aantal prangende vragen? Contacteer celine@miramiro.be

Ontdek hieronder de activiteiten die enkel toegankelijk zijn voor professionelen.

Infosessie dossierschrijven binnen Circusdecreet (15/07/’22)

Tijdens Miramiro zomerfestival organiseert Circuscentrum een eerste sessie dossierschrijven Circusdecreet i.s.m. het Departement cultuur, jeugd en media en circuswerkplaats Miramiro*.

Dossiers schrijven is niet evident en het wordt er niet makkelijker op. Het Departement CJM wil jonge artiesten en schoolverlaters tijdig informeren over hoe een dossier optimaal voor te bereiden.

Circuscentrum werkt daarom samen met het Departement en andere partners een driedelig traject uit.

De eerste algemene infosessie gaat door op vrijdag 15 juli 2022 van 15u tot 17u in De Expeditie, Dok Noord in Gent. Machteld De Smedt van het Departement CJM focust zich op projectondersteuning voor creatie en spreiding, ontwikkelingsbeurzen en internationale reiskosten. Een circusartiest en één van de vier circuswerkplaatsen komt getuigen.

Later op het programma:

– Najaar 2022: infosessie voor wie een dossier wil indienen in 2023: info en ondersteuningsmogelijkheden.
– Januari 2023: co-workingdag dossier schrijven voor en door artiesten
Meer informatie daarover volgt later.

>> Inschrijven voor de infosessie van 15 juli kan je alvast via deze link

>> Aansluitend, om 18 uur, staat er een toonmoment gepland van Compagnie Endogène (FR). Inschrijven daarvoor doe je via de website van Miramiro.

*Het gaat om de sessie die aanvankelijk gepland stond op 25 juni in samenwerking met circuswerkplaats PERPLX. Door onvoorziene omstandigheden kon het Departement CJM er niet bij zijn op 25 juni en daarom wordt de sessie nu verplaatst naar 15 juli bij Miramiro. De volgende sessie in het najaar zal wel doorgaan bij PERPLX.

Meet & Mingle Apéro (17/07/’22)

Het is alweer even geleden dat we elkaar konden zien en bijbabbelen. Zondag 17 juli 2022 om 12u nodigt Miramiro artiesten en andere professionelen uit voor een aperitief, wij trakteren! We spreken af aan de bar in het Coyendanspark, tot dan!

Inschrijven kan via deze link.