Mike Vanbraeken
S.o.l.o. (Situations of Ones Life’s Obsessions)
  • Sur Mesure
  • Binnentheater
  • Première: 9 april 2022
  • Leeftijd: +6 jaar

Over de voorstelling

S.o.l.o. is het verhaal van Simon-James. Een verhaal dat hij heel even met de wereld wil delen, even aan mensen laten zien welke obstakels er op zijn pad kwamen. En hoe er voor iedereen een prachtige toekomst ligt te wachten, voor zij die willen volhouden, proberen en niet zullen opgeven.

De voorstelling toont drie verhalen. Animaties op een doek, de realiteit op het podium en het verhaal dat de kijker zelf creëert met wat ze te zien krijgen.

Elk hoofdstuk van de voorstelling is een referentie naar de voorstellingen waar Simon-James in gespeeld heeft. En die net als een tijdscapsule, een deel van hem vasthouden dat werkelijk in die tijd leeft. S.o.l.o opent deze tijdscapsule en laat alle emoties, ervaringen en geleerde lessen toe op podium, zodat het publiek er zichzelf ook in kan vinden.

The emotions that we have all felt, instances that have changed our path and opportunities won or lost that have created the person we are today.
─   Simon-James (Sur Mesure) Meer info

Over de compagnie

S.o.l.o. is een project van Simon-James, een artiest die deel uitmaakt van het gezelschap Sur Mesure. Hij is een ervaren circusartiest met verschillende internationale diplomas, meer dan vijftien jaar aan training in internationale competitie gymnastiek, dans en trampoline, circus, theater, … zowel op als naast het podium.

Sur Mesure is een collectief van muzikanten, instrumentmakers, houtwerkers en circusartiesten. Samen gaan ze aan de slag met nieuwe creaties. Het collectief bestaat uit het maken van voorstellingen, maar daarnaast beschikken ze ook over een houtatelier waar allerhande meubels worden gemaakt.

Contact Seraina De Block
info@surmesure.be
0489 24 45 80
surmesure.be/sur-mesure-sur-scene
Crew

Artiest: Simon-James Reynolds
Co-Regie: Thomas Rose
Video content creator: Bart Trauwenberg

Co-producenten

PERPLX, On Stage Events

Partners

Vlaamse Overheid, Miramiro, Aalst De werf

Gerelateerde projecten