S.o.l.o. (Situations of Ones Life’s Obsessions)
  • Sur Mesure
  • Binnentheater
  • Première: 9 april 2022
  • Leeftijd: +6 jaar

Over de voorstelling

De momenten die we delen. De emoties die we allemaal voelen, gebeurtenissen die ons pad veranderd hebben en kansen die we winnen of verliezen… Ze maken ons tot wie we vandaag zijn. Maar elk besluit, elke mislukking, elk succes op elk tijdstip ervaren we alleen, zelfs als we omringd zijn door mensen. s.o.l.o.

Dit is het verhaal van Simon James. Maar ook een ode aan het leven dat we allemaal op onze eigen manier beleven. Simon doet wat hij het beste kan: handstand, tuimelen, acrobatie aan strakke koorden, de antennepaal en luchtstroppen op een leeg podium met niet meer dan een bank, een projectiecanvas en een groeiend aantal attributen. Met meer dan vijftien jaar ervaring in circus, dans, gymnastiek en theater een fluitje van een cent. Toch?

The emotions that we have all felt, instances that have changed our path and opportunities won or lost that have created the person we are today.
─   Simon-James (Sur Mesure) Meer info

Over de artiest

S.o.l.o. is een project van Simon-James, een artiest die deel uitmaakt van het gezelschap Sur Mesure. Hij is een ervaren circusartiest met verschillende internationale diplomas, meer dan vijftien jaar aan training in internationale competitie gymnastiek, dans en trampoline, circus, theater, … zowel op als naast het podium.

Lees meer over Simon James in dit artikel in het Circusmagazine.

Sur Mesure is een collectief van muzikanten, instrumentmakers, houtwerkers en circusartiesten. Samen gaan ze aan de slag met nieuwe creaties. Het collectief bestaat uit het maken van voorstellingen, maar daarnaast beschikken ze ook over een houtatelier waar allerhande meubels worden gemaakt.

Contact Seraina De Block
info@surmesure.be
0489 24 45 80
surmesure.be/sur-mesure-sur-scene
Crew

Artiest: Simon-James Reynolds
Co-Regie: Thomas Rose
Video content creator: Bart Trauwenberg

Co-producenten

PERPLX, On Stage Events

Partners

Vlaamse Overheid, Miramiro, Aalst De werf

Gerelateerde projecten