Plock! - Grensgeval © BartGrietens
Plock!
  • Grensgeval
  • Binnentheater
  • Leeftijd: +4

Over de voorstelling

Camiel probeert het schilderij van zijn grote voorbeeld Jackson Pollock na te maken. Maar hoe krijgt hij de juiste vlek op de juiste plek? Moet hij de verf druipen, gieten, spatten, smijten? Werken met kwasten of stokken of volledige potten? Zijn hele lichaam gooit hij in de strijd. Maar hoe hij ook draait, springt, rolt of zweeft, zijn schilderij lijkt niet op het origineel.

Plock! is beeldend circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met brommende verfpotten, gekleurde geluiden, dansende verf en een acrobatische schilder.

Een voorstelling voor iedereen die wel eens buiten de lijntjes zou willen kleuren.

Over de compagnie

Grensgeval maakt voorstellingen met en/of voor kinderen en jongeren. Het gezelschap neemt de kinderfantasie en de kinderintuïtie als uitgangspunt om volwassen thema’s te onderzoeken. In de producties plaatst Grensgeval die thema’s in een nieuwe, bewust naïeve, logica, gemixt met een dosis anarchie en punk

Theater dat niet enkel visueel prikkelt, maar dat ook doet met geuren, geluiden, tast of smaken en daarmee een eigen verbeeldingswereld schept. Grensgeval gelooft in de meerwaarde van een kruisbestuiving tussen verschillende disciplines en wil steeds op die grens opereren. Plock! Is een beeldend circus-geluidtheater dat Grensgeval creëerde in 2017 en dit jaar zal hernemen.

Een voorstelling voor iedereen die buiten de lijntjes wil kleuren
─   Grensgeval Volg het hier
Contact Algemene info:
info@grensgeval.eu

Boekingen:
Suzanne Hendrikse
suzanne@grensgeval.eu
+32 (0)468 512 755

Internationale boekingen:
Hanne Vandersteene
+32 (0)498 048 360
hanne@grensgeval.eu
https://www.grensgeval.eu
Met steun van

De Vlaamse overheid, De Grote Post, Dommelhof/Theater op de Markt, Cicuscentrum, De Kopergietery, aifoon vzw, Via Zuid, Miramiro