Bubble you - Be Flat ©Unknown
Bubble You
  • Be Flat
  • Buitenvoorstelling
  • Duur: 40 minuten
  • Leeftijd: Alle leeftijden

Over de voorstelling

Bubble You is een circusmetafoor, een locatievoorstelling die zich inspireert op de situatie die we nu al zo lang delen.5 artiesten bewonen een verticale structuur: een ruimte die hen beschermt van de buitenwereld, maar een ruimte die ergerlijk beperkt blijkt te zijn.

Geen keuze dus dan deze ruimte tot het uiterste te benutten,om haar grenzen te verkennen en soms te overschrijden,om op zoek te gaan naar vrijheid tussen de regels in,een nooduitgang…

Over de compagnie

Thomas Decaesstecker (1989) en Ward Mortier (1993), leerden elkaar kennen in 2008 op een freerunning bijeenkomst in Gent. Sinds deze ontmoeting heeft het jaren delen van dezelfde passie voor beweging en muziek geleid tot een sterke vriendschap.

Ward studeerde Chinese mast in combinatie met acrodans aan ESAC (Ecole Supérieure des Arts du Cirque, Brussel). Thomas nam deel aan een opleiding tot acrobaat/handstandartiest in Santiago, Chili (Escuela De Artes Circenses Del Circo Del Mundo).

Be Flat vzw werd opgericht door Ward en Thomas in september 2017.

Sinds januari2019werkt Be Flat samen met Mehdi Delanoeije (1986),Tars Van Der Vaerent (1992)en Dario Tabakov (1990) voor de voorstelling “Double You”.

De gemeenschappelijke interesses gecombineerd met de individuele specialisaties en ervaringen zorgen voor een breed gamma aan vaardigheden die in heel uiteenlopende situaties worden benut.

Contact Ward Mortier
+ 324 94 41 00 21
info@be-flat.be

Technische vragen?
Thomas Decaesstecker
+ 324 96 85 78 22
thomas.dec@hotmail.com
www.be-flat.be

Gerelateerde projecten