(c) UP
Boombox
  • Ezra Weill
  • Binnentheater
  • Leeftijd: +7 jaar
  • Capaciteit: 100 - 150

Over de voorstelling

Boombox is Ezra Weills eerbetoon aan de cassette, en de manier waarop ze de wereld hebben veranderd, van hun vertederende, onverwoestbare buitenkant tot hun delicate spoelen van polyesterfolie. Cassettes waren zeker niet geliefd vanwege hun superieure geluidskwaliteit, dus hoe konden ze dan toch zo’n plaats innemen in ons hart. Ezra verkent door geluid en circus deze merkwaardige en bijna vergeten plastic rechthoeken.

Hoe ze ons hebben verbonden, veranderd en de magnetische herinneringen die ze nog steeds bewaren. Ze illustreren ons menselijk verlangen om de wereld waarin we leven te organiseren en te begrijpen, te labelen en…in een doosje te stoppen. Maar de chaos zal altijd een weg naar buiten vinden, en als dat gebeurt, wat dan?

Over Ezra Weill

Ezra Weill werd geboren in Seattle, Washington, waar hij opgroeide met straatoptredens met zijn zus. Zijn act, destijds, bestond uit 5 op elkaar gestapelde skateboards en jongleermessen.

Na vele jaren van training aan de circusschool in Seattle, ging hij optreden bij een jeugdcircus uit Vermont, genaamd Circus Smirkus. Na het afronden van de middelbare school ging Ezra naar l’Ecole National de Cirque in Montreal, waar hij zijn studie in 2015 afrondde met een diploma in jongleren en aerial rope.

Sindsdien ging Ezra optreden in Noord-Amerika, Zuid-Amerika en heel Europa. Hij geniet muziek maken op en naast het podium, evenals het nastreven van zijn hobby als Lindy Hop danser.

 

Contact Ezra Weill
ezra.weill@gmail.com
https://www.ezraweill.com/
Team

Antonin Wicky, Josse De Broeck, Marie De Broeck