L’image de soi
  • Compagnie Kairos
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Capaciteit: 20

Over de compagnie

In 2019 vierde compagnie Originally Fake zijn 15e verjaardag. Het werd tijd voor een nieuwe stap, een nieuw avontuur. Er was een grote behoefte om te groeien en om ervaring en expertise op te doen. Dit was de grote drijfveer tot het ontstaan van Compagnie Kairos.

Gespecialiseerd in dans, luchtacrobatie en het samengooien van verschillende disciplines. Compagnie Kairos is zichzelf altijd aan het heruitvinden. Co-creatie tussen dansers en andere creatievelingen, op podium of achter de schermen, is een belangrijk aspect in het ontwikkelen van voorstellingen, workshops en samenwerkingen.

Compagnie Kairos creëert voor buitenlocaties, omdat ze geloven dat elke locatie zijn eigen unieke bijdrage heeft aan de voorstelling.

Over de voorstelling

Deze residentie is het prille begin van het creatieproces van de voorstelling ‘L’image de soi’ (werktitel). Het wordt een creatie over zelfbeeld, over het cliché van, het verstrikken in, de invloed op en de confrontatie met je eigen dunk. Iedereen heeft een beeld van zichzelf, iedereen víndt iets van zichzelf.

Als je een gesprek zou aangaan met je eigenbeeld, hoe zou dat dan gaan? ‘L’image de soi’ wordt een solo voorstelling waar dans en touw elkaars ziel willen ontrafelen.

We believe everything is danceable
─   Compagnie Kairos Meer info
Contact Femke Luyckx
+31 6 5261 3716
mail@compagniekairos.com
https://www.compagniekairos.com/