(c) Mathilde Schockaert
La Vieille Souche
  • Samuel Rhyner
  • Buitenvoorstelling/locatie
  • Duur: 30 minuten
  • Leeftijd: +12 jaar
  • Capaciteit: 300

Over de voorstelling

In een dystopische, verre toekomst, ontmoeten we boom Trebor en acrodanser Robert .

Met elkaar verweven en op elkaar leunend, leven de twee synchroon met elkaar. La Vieille souche is een acrobatische dialoog. In een notendop: deze voorstelling is minimalistisch, absurd, optimistisch, auditief en zeer fysiek. Na de verbindende omhelzing tussen de personages, zal het publiek de collectieve ervaring hebben om Trebor op of rond de locatie van de voorstelling te gaan planten.

La Vieille Souche is een ode aan het leven, in al zijn absurditeit. Het is een ode aan de walnotenboom aan de rand van de tuin van Samuel’s ouderlijke huis; een boom die de eerste hutten en de eerste zorgen van zijn hart droeg, en die, nog steeds, met trots de littekens van de schommeltouwen draagt.

Over Samuel

Samuel Rhyner is een Zwitserse circus performer, vooral gespecialiseerd in dans-acrobatiek. Jongleren en Cyr wheel (een hoepel-act) behoren ook tot zijn specialiteiten. De oorsprong van zijn talent ligt vooral in de partner-acrobatiek, groepsacrobatiek. In zijn vrije tijd speelt hij het liefst piano en componeert muziek. Een echte duizendpoot dus.

Contact Samuel Rhyner
sam.rhyner@gmail.com
+31 (0)6 27 16 55 96

www.samuelrhyner.com
Crew

Artiest : Samuel Rhyner
Advies muziek: Pierrick Bacher
Advies dramaturgie: Franka Tremblay
Scenografie: Martin Baarda
Advies choreografie: Piet van Dycke
Fotografie: Will Blenkin

Co-producenten

Miramiro

Partners

Miramiro (Gent, BE), Circuswerkplaats Dommelhof (Neerpelt, BE), UP – Circus & Performing Arts (Brussels, BE), Les Payenkes Utopistes (CH), Panama pictures (’s Hertogenbosch, NL), Etincelles de Culture (Valais, CH), Cirklabo (Leuven, BE), deRUIMTE

Gerelateerde projecten