SMELLS LIKE CIRCUS: Praktisch

Toegankelijkheid

Miramiro en VIERNULVIER zetten zich in om een breed en divers publiek te verwelkomen. Heb je nood aan specifieke hulp of begeleiding bij jouw bezoek aan Smells Like Circus? Geef dan zeker een seintje via info@viernulvier.gent of laura@miramiro.be.

In onze communicatie proberen we duidelijk mee te geven welke voorstellingen volgens ons geschikt zijn voor personen met een beperking. Dit doen we op onze eigen manier aan de hand van onderstaande iconen en leeftijdsindicaties bij elke voorstelling. Voor specifieke vragen of inlichtingen kan je ons steeds contacteren.

Iconen

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers met begeleider. Mits voorleggen van European Disability Card voorzien wij een gratis ticket voor de begeleider van de rolstoelgebruiker. Wil je een gratis ticket voor jouw begeleider? Bel ons dan op voor het reserveren van jouw plekje.

Deze voorstelling/activiteit bevat sterke auditieve elementen, geen/weinig visuele elementen die noodzakelijk zijn om de voorstelling te begrijpen of om deel te nemen aan de activiteit. Wij adviseren deze voorstelling/activiteit voor personen met een visuele beperking.

Deze voorstelling/activiteit bevat sterke visuele elementen, geen/weinig gesproken tekst of de tekst is niet noodzakelijk om de voorstelling te begrijpen. Wij adviseren deze voorstelling/activiteiten voor personen met een auditieve beperking.

Deze voorstelling/activiteit is voorzien van ringleiding.

Deze voorstelling/activiteit is voorzien van een gebarentolk.

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor personen met assistentie- of hulphond.

Deze voorstelling/activiteit adviseren wij voor families met kinderen jonger dan 12 jaar.

Bezoek voor personen met specifieke noden

Kom je naar een van onze voorstellingen en heb je nood aan begeleiding tijdens jouw bezoek? Geef dan een seintje via laura@miramiro.be. Zo kunnen wij de ideale begeleiding op maat voorzien.

Audiodescriptie

Via onze website geven we info mee over de hoeveelheid tekst die een voorstelling bevat. In veel gevallen is het mogelijk om de voorstelling te begrijpen zonder de tekst te horen of te verstaan, omdat circus een zeer visuele kunstvorm is. We vragen de teksten op aan de artiest van voorstellingen waar er veel tekst aanwezig is of waar de tekst noodzakelijk is om de voorstelling te begrijpen.

Bereikbaarheid

Benieuwd welke voorstelling waar afspeelt?

Hier kan je het overzicht van alle locaties van SMELLS LIKE CIRCUS vinden.

 

Uurrooster

Hier vind je een overzicht van de volledige programmatie van SMELLS LIKE CIRCUS.