Zomerfestival: Praktisch

Toegankelijkheid

Miramiro zet zich in om een breed en divers publiek te verwelkomen. Heb je nood aan specifieke hulp of begeleiding bij jouw bezoek aan ons Zomerfestival? Geef dan zeker een seintje via 09 324 36 63 of sofie@miramiro.be.

In onze communicatie proberen we duidelijk mee te geven welke voorstellingen volgens ons geschikt zijn voor personen met een handicap. Dit doen we op onze eigen manier aan de hand van onderstaande iconen en leeftijdsindicaties bij elke voorstelling. Voor specifieke vragen of inlichtingen kan je ons contacteren.

Iconen

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor rolstoelgebruikers met begeleider. Mits voorleggen van European Disability Card voorzien wij een gratis ticket voor de begeleider van de rolstoelgebruiker.

Deze voorstelling/activiteit bevat sterke auditieve elementen, geen/weinig visuele elementen die noodzakelijk zijn om de voorstelling te begrijpen of om deel te nemen aan de activiteit. Wij adviseren deze voorstelling/activiteit voor personen met een visuele beperking.

Deze voorstelling/activiteit bevat sterke visuele elementen, geen/weinig gesproken tekst of de tekst is niet noodzakelijk om de voorstelling te begrijpen. Wij adviseren deze voorstelling/activiteiten voor personen met een auditieve beperking.

Deze voorstelling/activiteit is voorzien van ringleiding.

Deze voorstelling/activiteit is voorzien van een gebarentolk.

Deze voorstelling/activiteit is toegankelijk voor personen met assistentie- of hulphond.

Deze voorstelling/activiteit adviseren wij voor families met kinderen jonger dan 12 jaar.

Bezoek voor personen met specifieke noden

Kom je naar een van onze voorstellingen en heb je nood aan begeleiding tijdens jouw bezoek? Geef dan een seintje via sofie@miramiro.be. Zo kunnen wij de ideale begeleiding op maat voorzien.

Voor de start en na afloop van een voorstelling kan een van onze vrijwilligers (personen in groene T-shirt) jou naar je zitplaats begeleiden. Op vraag kunnen wij een voeltour, een inleiding of stemherkenning organiseren voor aanvang van de voorstelling.

Heb je nood aan extra informatie, contacteer ons gerust. Alle tips over extra efforts die wij kunnen doen zijn welkom!

Voordeeltarieven

Iedereen kan genieten van het gratis programma.

Voor de betalende voorstellingen hanteren wij billijke tarieven met een verlaagd tarief voor -26 jarigen en mensen met een EDC kaart. Miramiro werkt niet met UITPas of kansentarieven. In nauw overleg met een aantal sociale organisaties nodigen wij maatschappelijk kwetsbare mensen uit om mee te genieten van de ticketingvoorstellingen.

Wil je jouw organisatie aan ons voorstellen? Stuur gerust een mailtje naar miramiro@miramiro.be .

Bereikbaarheid

Vanaf 2 juni vind je hier een overzicht van alle locaties.

Uurrooster

Vanaf 2 juni vind je hier een overzicht van de volledige programmatie.