Welkom op de website

1.06.2021

 

Miramiro is vanaf heden een circuswerkplaats. Dat betekent dat we de komende jaren nog meer inzetten om het Vlaamse circusveld te doen bloeien en groeien. Door artiesten te ondersteunen in hun ontwikkeling en creaties. Uiteraard blijven we ook de beste voorstellingen presenteren voor een breed publiek, tijdens het zomerfestival of op andere momenten. Onze werking blijft uitbreiden dus ook onze doelgroepen. Meer dan tijd dus voor een nieuwe website die weergeeft wat we allemaal doen.

Met dank aan Karakters en Cabinet C.

Eerste hulp bij gebruik van de website

De website is opgedeeld in algemene pagina’s en pagina’s per doelgroep.  Deze laatste zijn herkenbaar aan de gekleurde balken in de rechter zijlijn (desktop versie) of onderkant (mobiele versie).

Groen = artiesten
Rood = pro’s
Geel = presentatie/events/festival

Klik je op het ‘hamburger-menu’ in de rechter bovenhoek dan vind je daar diezelfde opdeling terug in de gekleurde knoppen. De blauwe knoppen zijn pagina’s die voor alle doelgroepen van toepassing zijn.

Agenda

Onze agenda werd, net zoals onze werking, verder uitgebreid. We agenderen niet enkel voorstellingen maar ook residenties en andere activiteiten. Dit gaat bijvoorbeeld over artiesten die bij ons komen werken aan een voorstelling, repeteren, ed. Deze gebeurtenissen zijn niet altijd publiek toegankelijk maar willen we toch graag met jullie delen. Op de detailpagina van elk evenement vind je telkens meer over de toegankelijkheid van het evenement.