Circus Cravings (afgelopen): Tickets

Online tickets bestellen

Hier vind je vanaf vrijdag 18 juni een overzicht van al onze voorstellingen met reservatie. Kies voor de voorstelling, datum en uur naar keuze.

Dankzij het winkelmandje kan je verschillende tickets bestellen in één keer. Let zeker op dat je de juiste datum & uur selecteert, want wij kunnen geen tickets terugnemen. Je kan betalen via Bancontact, Visa/Mastercard of overschrijving.

Na betaling ontvang je een ticket via mail, dit ticket kan je thuis uitprinten of meenemen op jouw gsm naar de voorstelling. De vrijwilligers zullen deze tickets controleren aan de ingang van de voorstelling.

Geraak je er niet aan uit? Bel ons gerust op 0476 22 91 63(di tem vr van 9u tot 17u) of stuur een mailtje naar sofie@miramiro.be voor verdere ondersteuning bij het aankopen van jouw tickets.

Bezoek aan de expo Sho-Ichidô en de installaties van NIETS en Aquarium

Voor de expo van Sho-Ichidô hoef je niet op voorhand te reserveren. Je kan op de aangegeven uren gewoon ter plaatse gaan en de expo, na registratie van je gegevens, vrij bezoeken, mits in achtneming van de geldende social distancing regels en mondmasker. Indien de maximale capaciteit van de ruimte bereikt is, wacht je gewoon even tot er een bubbel de expo verlaat.

De installatie Aquarium is vrij te bezoeken na registratie van je gegevens en mits in achtneming van de geldende social distanding regels en mondmasker. Elke dag zijn er 6 tijdssloten van 20′ voor maximaal 60 personen per tijdsslot.

Bij NIETS kunnen er elke 10 minuten 5 duo’s de installatie betreden. Je kan tot 12u op de dag zelf een tijdsslot reserveren via het formulier bij de voorstellingspagina. Reservatie is echter niet verplicht. Je kan ook gewoon ter plaatse een tijdsslot bespreken.

‘Gratis’ in tijden van corona

In lijn met de veiligheidsvoorschriften zijn de plaatsen voor alle voorstellingen beperkt.

Het is dus noodzakelijk om jouw plekje voor een ‘gratis’ voorstelling te reserveren. Elk ticket brengt een reservatiekost van € 2,- met zich mee. In geval van annulatie betalen wij de helft van deze reservatiekost terug.

De toeleverancier van het ticketsysteem is u dankbaar na een jaar van stilstand.

©GaetanDardenne

Wachtlijst?

In normale omstandigheden werken wij niet met wachtlijsten. Maar het zijn geen gewone tijden. Bij de lancering van het reservatiesysteem vrijdag 18 juni zijn wij nog steeds in blijde verwachting van toestemming van onze maximale capaciteitsberekening volgens de huidige coronamaatregelen.

Voor de voorstellingen Sono Io?, Carrying My Father en Man Strikes Back hebben wij daarom slechts een zeer beperkt aantal tickets in verkoop gezet. Wij verwachten om binnenkort bijkomende tickets te kunnen vrijgeven. In afwachting daarvan kan u in geval van de melding UITVERKOCHT u registreren op de wachtlijst. Op die manier contacteren wij u als eerste van zodra er terug tickets beschikbaar zijn.

Last-minute kassa

Indien de voorstelling niet is uitverkocht, voorzien wij een kassa ter plaatse vanaf 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Last-minute tickets kunnen daar worden aangekocht. Wij vragen om gepast geld te voorzien.