16.09.2022 Toonmoment SALTO AMORTALE
  • Toonmoment
Cuatro Productions (Serena Wuytack)
  • LocatieBOX - De Expeditie
  • PrijsGratis
  • Datum 16.09.2022
  • Tijdstip 16:30 - 17:30

Toonmoment SALTO AMORTALE

Na twee weken lang puzzelen en knutselen, in residentie bij Miramiro, nodigt Cuatro Productions jullie uit voor een kleine sneak peek van de voorstelling SALTO AMORTALE. Deze circustheatervoorstelling gaat binnenkort in première tijdens Vitrine Perplx, maar wij mogen jullie alvast uitnodigen om een eerste blik te werpen op deze splinternieuwe creatie.

Inschrijven voor het toonmoment kan via deze link. Let op, de plaatsen zijn beperkt. Vol = vol.

Over de voorstelling

Een kunstenaar werkt haastig aan een zoveelste opdracht en vergeet zijn eigen fantasie. Tot een jonge vrouw plots opduikt in zijn schamele atelier. Is ze de spiegel van een nooit afgewerkt beeldhouwwerk? Of is ze zijn inspiratie in levende lijven?

Ze heeft een ondeugende nieuwsgierigheid en zet zijn voorspelbare leven volledig op zijn kop. Met haar ongeremdheid en betovering lijkt ze de werkelijkheid te herschrijven. Hoe hard hij ook probeert de dingen te behouden zoals ze zijn, alles lijkt steeds meer aan zijn controle en wil te ontsnappen. Niets is nog zeker.

SALTO AMORTALE is heerlijk circustheater voor jong en oud met wervelende dansscènes en een hoog staaltje poëtische acrobatie.

Meer info over de première vind je hier.