© Jérôme Bourquin
DOS Delgado Fuchs (CH)
  • +10 jaar
  • LocatieDe Vooruit Domzaal
  • PrijsPay what you can: € 10 / 13 / 16
    UiTPAS
  • Info

    vr 19.01 - 19:00 & za 20.01 - 20:00
    40 min.

OVER DE VOORSTELLING

In ‘DOS’ worden twee lichamen het letterlijke territorium van de relatie tussen beide. Op het geluid van Erkin Koray’s psychedelische hit uit de jaren 70, ontvouwt zich een humoristische zoektocht naar verbinding. Spelend met de clownsfiguur wordt het volledige register van dubbelzinnigheid opengetrokken.

TOEGANKELIJKHEID

Meer info over toegankelijkheid vind je hier.

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde haltes bij De Vooruit zijn halte Bagattenstraat (bus), halte Gent Zuid (bus & tram) en halte Vogelmarkt (tram). Vanaf het Gent-Sint-Pietersstation neem je tram 1 richting Evergem, tot aan halte Plateaustraat. Vanaf het Gent-Dampoortstation zijn er verschillende busverbindingen tot aan halte Gent Zuid.

Auto
Wie dichtbij wil parkeren kan terecht op de volgende parkings: parking Zuid (zone Zuid-Reep), parking Savaanstraat (zone Vrijdagmarkt) en parking Sint-Pietersplein.

Als je via de inkomhal in de Sint-Pietersnieuwstraat Vooruit binnenwandelt, sla je onmiddellijk rechtsaf en wandel je de trap op tot helemaal boven – de derde verdieping. Daar neem je de eerste deur rechts. Op het einde van de gang neem je de trap tot helemaal boven. Daar vind je de Domzaal.

CREDITS

Met: Marco Delgado et Valentin Pythoud.
Samenwerking en productie: Rosine Bey.
Productie: Delgado Fuchs – Association Goldtronics.