Samenwerkingen

Miramiro heeft diverse samenwerkingen op verschillende vlakken in binnen- en buitenland. Zo hebben we een aantal logistieke, organisatorische en infrastructurele, alsook (inter)nationale artistieke partners. We zetten ons jaarlijks in voor buurtwerkingen maar ook voor specifieke (kwetsbare) doelgroepen.

Wij staan open voor elke mogelijke samenwerking. Heb je een idee of vraag? Aarzel dan niet om ons te contacteren via miramiro@miramiro.be. Wij horen graag hoe we elkaar kunnen versterken!

Slagwerk variatie - Mardulier & Deprez © Gaetandardenne

CIRC’UIT

CIRC’UIT is een van onze meest recente samenwerkingen. Het is een netwerk van organisaties (Cirk!, Cirque Plus en Miramiro) die een passie delen voor circus in openlucht. Samen wensen wij de ontwikkeling van deze kunstvorm te stimuleren. Artistiek werk buiten de muren van het theater kan drempels verlagen en verbindt een breed en divers publiek. CIRC’UIT wil de kracht en schoonheid van deze verbindende waarde in de kijker zetten.

De netwerkpartners bundelen hun kennis en ervaring om duurzaam en gecoördineerd in te zetten op creatie en spreiding van circusvoorstellingen in openlucht. CIRC’UIT is een platform voor dialoog en uitwisseling voor de circussector.