Vacature - Miramiro zoekt versterking

10.07.2023

Flexibel, dynamisch en leergierig? Op zoek naar een uitdaging? Interesse om te werken in de culture sector? Kom dan bij het circus.

Wij zoeken iemand die geïnteresseerd is in de administratieve – zakelijk ondersteunende kant van een vzw, en die zin heeft om zich daarnaast te verdiepen in de wondere wereld van de communicatie.

OF

Een geboren communicator – zowel online als in de fysieke wereld – die ook goesting heeft om de administratieve – zakelijk ondersteunende kant van een organisatie te ontdekken.

Functie 4/5de

Administratief/zakelijk ondersteunend en Communicatie

Competenties die we zoeken:

  • Je bent zelfstandig en georganiseerd.
  • Je werkt nauwkeurig, houdt overzicht en respecteert deadlines
  • Je bent stressbestendig en efficiënt.
  • Je werkt proactief en ziet werk.
  • Je werkt graag in teamverband en bent flexibel.
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands – zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van Engels en andere talen is welkom.
  • Je kan werken met Office.

Ervaring en/of opleiding is fijn, maar belangrijker vinden wij gezond verstand, hands on en de wil en het potentieel om te leren.

Miramiro staat voor een inclusief wervingsbeleid. We waken erover dat tijdens de selectie iedereen dezelfde kansen krijgt. Jouw competenties, talent en motivatie zijn voor ons doorslaggevend.

Meer info over het takenpakket kan je onderaan vinden bij lees verder.

Wat bieden we aan?

Je komt terecht in een klein team van ervaren mensen die je met veel plezier inwijden in de geheimen van het circus en het organiseren.

Je werkt nauw samen met de algemeen coördinator – die ook de zakelijke leiding heeft.

Dynamische werkomgeving  – veel afwisseling – zelfstandig werken.

Naast de dagelijkse collega’s kom je wekelijks in contact met andere mensen: artiesten, co workers, tijdelijke medewerkers, vrijwilligers …

Je krijgt de kans om nieuw artistiek werk te ontdekken tijdens de toonmomenten van artiesten in residentie. Regelmatig nuttigen wij een warme maaltijd over de middag met onze residenten.

Miramiro geeft ruimte aan nieuwe suggesties, ideeën en creativiteit.

Je krijgt de kans om regelmatig opleidingen, workshops of andere te volgen die je persoonlijke groei bij Miramiro bevorderen.

4/5de contract van onbepaalde duur

Verloning – volgens barema’s cao pc 304 niveau B

Vergoeding woon-werk verkeer

Werklocatie Gent

Flexibele werktijden met mogelijkheid tot thuiswerk indien gewenst.

Laptop

Wie zijn we?

Miramiro is een werkplaats voor kunstenaars met een liefde voor hedendaags circus, in de stedelijke omgeving van Gent. Het is een creatieve vrijplaats waar artiesten ruimte krijgen om te ontwikkelen, te creëren en te experimenteren. We brengen mensen graag samen, artiest en publiek in het bijzonder, om artistieke creaties te delen. Want het is bij die ontmoetingen dat de magie voelbaar is.

Miramiro is structureel erkend door Vlaanderen. Doorheen het jaar resideren er continu artiesten bij ons en organiseren wij diverse activiteiten die de ontwikkeling van de sector ten goede komen. We zijn het best gekend van het jaarlijkse festival tijdens de Gentse Feesten. Daarnaast is Miramiro partner in het tweejaarlijks festival Smells Like Circus ism diverse Gentse huizen.

Ontdek meer over wie we zijn en wat we doen op onze website

Timing van de aanwervingsprocedure

Stuur je cv en motivatie via mail, video, brief, postduif… naar celine@miramiro.be tegen 16 augustus 2023 12u.

Na een eerste selectie nodigen we kandidaten uit in de week van 21 augustus 2023 voor een gesprek en een schriftelijke proef.

In de week van 28 augustus 2023 hopen we onze nieuwe collega te hebben gevonden.

 

Heb je vragen of nood aan meer info, stuur gerust naar sofie@miramiro.be.

 

Tip! Van 14 tem 18 juli vindt het jaarlijkse Zomerfestival plaats – kom gerust al eens proeven van Miramiro.

Contactgegevens

Miramiro vzw, Dok Noord 4F 202, 9000 Gent

www.miramiro.be

Functie- en taakomschrijving

Communicatie/Pers en promotie

In samenspraak met de algemeen coördinator, bepalen van een pers-, promotie- en communicatiebeleid, plannen en uitvoeren van de hieraan verbonden activiteiten teneinde een positief, coherent en uniform beeld van de organisatie te creëren en de activiteiten te promoten.

. In samenspraak met de algemeen coördinator, bepalen van het communicatie-, pers- en promotie- en communicatie- beleid teneinde via deze weg bij te dragen tot de realisatie van de algemene strategie en doelstellingen en deze vertalen in concrete actieplannen.

. Aanspreekpunt extern communicatiebureau

.Opmaken en uitvoeren van een communicatiecampagne voor de jaarwerking en naar aanloop van jaarlijkse evenementen (creëren brochure, schrijven van wervende teksten, contact met foto/videograaf, …)

. Creëren content en beheren van sociale media (Facebook en Instagram) en website

. Opmaak van gerichte mailings en nieuwsbrieven, uitnodigingen voor toonmomenten en andere

. Beheren van ticketing en inschrijvingen voor festivals, toonmomenten en andere activiteiten

. Contact met pers, opmaken en versturen persberichten

. Aansturen tijdelijke medewerkers bv stagiairs, infostand…

Non exhaustieve opsomming

Adminstratief/Zakelijk ondersteunend

Binnen het kader geschetst door de zakelijke leiding – coördineren en uitvoeren van ondersteundende diensten (bv financiën, personeel, planning, administratie) teneinde bij te dragen tot een vlotte en optimale werking van de organisatie

. Voorbereiding boekhouding – aankoopfacturen coderen en verwerken in boekhoudsysteem, btwafwerking voorbereiden ism boekhouder, opmaak verkoopfacturen, …

. Opvolgen bankzaken

. Uitvoeren en opvolgen betalingen

. Opmaak en opvolging jaarbegrotingen ism algmeen coördinator

. Opmaak en opvolging bedrijfsvoorheffing buitenlandse artiesten

. Financiële afwerking opmaken, revisie boekhouding inoplannen, zakelijk luik aanvraag- en afwerkingsdossier subsidies voorbereiden

. Opvolgen personeelsadministratie, contact met sociaal secretariaat

. Opmaak sponsordossiers en -contracten, contact met potentiële en huidige sponsors, uitwerken en opvolgen van de praktische organisatie van afspraken gemaakt met de sponsors.

. vzw regelgeving opvolgen, voorbereiden bestuurs- en algemene vergaderingen, publicaties staatsblad,

. Opvolgen verzekeringen vzw

Non exhaustieve opsomming