Save the date

10.05.2022

Gents circusfestival Miramiro is terug, van nooit weggeweest

Na bijna 3 jaar is het zomerfestival van Miramiro terug voor haar 26ste editie. Van 15 tem 19 juli strijken we  neer in het Coyendanspark met de beste circusvoorstellingen uit binnen- en buitenland. Het best bewaarde geheim van de Gentse Feesten is klaar om jong en oud opnieuw te verwonderen.

Eindelijk is het zover: de Gentse Feesten zijn terug en dus ook Miramiro. Na MEER Miramiro in 2020 en Circus Cravings in 2021, staat één van de grootste circusfestivals van ons land klaar in de startblokken. Noteer alvast 15 tem 19 juli in de agenda.

Een programma vol oud en nieuw
Deze zomer presenteren we een aantal nieuwe voorstellingen die afgelopen jaar in onze circuswerkplaats werden gecreëerd. Zo zal artiest Camiel Corneille tijdens het festival ter plekke experimenteren, samen met het publiek, voor een nieuwe creatie EXO die hij aan het maken is.

Het programma herneemt ook enkele namen die op de affiche stonden voor 2020 en die het publiek dus nog te goed had.

Het tipje van de sluier
Eén van de namen die we alvast kunnen verklappen is Circus Ronaldo met SWING. De jonge generatie Ronaldo toont hun talent in een heuse cabaretvoorstelling met circus en variété in de sfeer van de jaren ’40. Tickets voor SWING zijn vanaf 15u te koop.

Hou onze socials  in de gaten want elke week verklappen we iets meer over het programma. Op 1 juni wordt het volledige programma gelost. Het belooft een zomer vol verwondering te worden.

Met bijna 70 voorstellingen op het programma zijn we helemaal klaar om er vollenbak voor te gaan. We zijn terug van nooit weg geweest
─   Celine Verkest  - directeur Miramiro