Gezocht: stagiair(e) communicatie en promotie

14.10.2021

Wie?

Wij zijn op zoek naar enthousiaste, werklustige studenten/afgestudeerden met een passie voor cultuur. Je spreekt en schrijft vlot in Nederlands en Engels, Frans is een pluspunt. Je bent creatief met woorden en beelden, je hebt een vlotte pen.

Je kan zelfstandig aan het werk en kan goed om met verantwoordelijkheid. Je bent op de hoogte van de wondere wereld van sociale media en het internet. Je bent kritisch en werkt nauwkeurig.

Wat?

Tijdens jouw stage help je een handje in de communicatiecampagne van het jaarlijkse festival. Je communiceert met artiesten ivm promotiemateriaal, je schrijft mee aan de programmabrochure, je doet de invoer van onze website en andere websites, je volgt het grafische werk op en helpt in de correctierondes, je beheert mee onze sociale media, etc.

Je komt terecht in een gezellig, klein team waar er veel mogelijkheden zijn om een brede ervaring op te doen. De stage is zeer flexibel (periode, dagen, uren,…). Mogelijkheid om in de zomer een betalende stage te doen tijdens het festival.

En nu?

Ben of ken je iemand die perfect in dit plaatje past? Stuur dan een mailtje naar sofie@miramiro.be met cv en motivatiebrief of kom eens langs voor een babbel.