Gezocht: Artiest voor uitwisselingsproject

6.12.2023

Als Vlaamse partner van Manipulate Festival in Edinburgh,

is Miramiro op zoek naar een artiest die graag wil deelnemen aan een internationale residentie: Dialogues of the in-between.

Manipulate Festival organiseert deze residentie voor artiesten die samen willen verbeelden, bewegingstechnieken, processen en ideeën willen uitwisselen. Naast het bijwonen van voorstellingen en toonmomenten, krijg je de kans om deel te nemen aan begeleide discussies en uitwisseling.

.

VOOR WIE
Artiesten en makers werkzaam met disciplines als poppenspel, circus, object theater, visueel theater, fysiek theater en dans. Miramiro is als Vlaamse partner op zoek naar een artiest of maker werkzaam in de circussector

WANNEER
3 tot 8 februari 2024

WAAR
Edinburgh, Schotland

TAAL
Voertaal zal Engels zijn

BETAALDE UITWISSELING
Elke artiest krijgt een vergoeding van 600 euro. Overnachting en maaltijden voor artiesten buiten de UK worden voorzien voor de volledige periode. Reiskosten worden terugbetaald.

DOOR WIE
Dit project wordt geleid door Manipulate Arts in samenwerking met Al Seed Productions, Aura of Puppets (Turku), Go Figure (Oslo) en Miramiro.

HOE KANDIDAAT STELLEN
Stel je kandidaat voor 15 december 2023. Vul het formulier in via deze link.

SELECTIE
Miramiro selecteert 3 kandidaten die worden voorgelegd aan de andere partners. Zij kiezen als college de best geplaatste kandidaat tegen begin van het nieuwe jaar.

VRAGEN OF MEER INFO?
Meer info over het project vind je hier.

Voor vragen kan je terecht bij celine@miramiro.be