(c) Jakob Rosseel
25.05.2023 Toonmoment The Amazing Katleen
  • Toonmoment
Circ Rodini (Katleen Ravoet)
  • Toegankelijk
  • LocatieBOX - De Expeditie
  • PrijsGratis
  • Datum 25.05.2023
    tot en met 25.05.2023
  • Tijdstip 17:00 - 17:35
Tickets Project info

Algemeen

Het is zover, de nieuwe voorstelling van Circ Rodini (Katleen Ravoet) gaat bijna in première! We nodigen jullie graag uit om deze gloednieuwe creatie, The Amazing Katleen, te komen ontdekken.

🗓️ Donderdag 25 mei om 17u
👨‍👨‍👧‍👧 Alle leeftijden
📍 De Expeditie
(Dok Noord 4F, 9000 Gent)
🎟️ Schrijf je gratis in via de ticketknop

Over de voorstelling

Een acrobate begint haar perfecte handstand-act. Helaas volgt de ene blunder na de andere waardoor de perfecte “glimlach” al snel verdwijnt in frustratie. Lukt het The Amazing Katleen alsnog haar naam waardig te zijn? Een ode aan het traditionele circus met een eigentijdse twist en de nodige humor.

Toegankelijkheid

Deze voorstelling bevat een beetje gesproken tekst in het Nederlands. Het is niet noodzakelijk de tekst te begrijpen om de voorstelling te kunnen volgen.

Deze voorstelling gaat door in de BOX, een zaal in het gebouw (De Expeditie). De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een mindervalidentoilet. Hulp- of assistentiehonden zijn welkom.

Parkeren kan in de ondergrondse parking van het shoppingcentrum van Dok Noord. Verder is de locatie bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer (bus 5 of 8 of tram 4, halte Heilig Kerst).