(c) Morel
18.01.2024 Monochraturé
  • Open atelier
Defracto cie
  • LocatieDe Expeditie - De BOX
  • PrijsGratis
  • Datum 18.01.2024
  • Tijdstip 14:00
Tickets Project info

Ontdek het nieuwe werk van Defracto cie ‘Monochraturé’.

👨‍👨‍👧‍👧 Iedereen welkom
📍De Expeditie (Dok Noord 4F, 9000 Ghent)
🎟️Gratis inschrijven via de ticketknop voor 15 januari
⏲️Duur: 30’-45′ performance

De artiesten van Defracto nodigen je uit in een open atelier waar je fragmenten van hun nieuw werk kan zien en het materiaal kan ontdekken waaruit het universum van ‘Monochraturé’ bestaat.

Ga gerust op ontdekkingstocht, stel vragen en ga in gesprek met Margot, Pierre, Guillaume, Sylvain, Loyse, Camille, Paul, Dimas, Fabrizio en Yann.

De première van Monochraturé staat gepland voor eind 2024. Het open atelier is een moment om het creatieproces met het publiek te delen als onderdeel van een tiendaagse residentie in Miramiro’s werkruimte.

Defracto cie is geen onbekende voor Miramiro. Sinds de presentatie van Flaque op het Zomerfestival in 2014 is het gezelschap vaak bij ons te gast: Dystonie in 2018, Yokaï Kemane en Croûte in 2023.

 

(c) Morel

TOEGANKELIJKHEID

Deze voorstelling gaat door in de BOX, een zaal in het gebouw (De Expeditie). De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een andersvalidentoilet. Hulp- of assistentiehonden zijn welkom.

De locatie is bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer (bus 5 of 8 of tram 4, halte Heilig Kerst). Parkeren kan in de ondergrondse parking van het shoppingcentrum van Dok Noord.