17.11.2023 La Nuit du Cirque – Caution Wet Floor – Ruben Mardulier
  • Toonmoment
Ruben Mardulier
  • Toegankelijk
  • LocatieBOX - De Expeditie
  • PrijsGratis
  • Datum 17.11.2023
  • Tijdstip 23:59 - 01:30
Tickets

Algemeen

Kom mee de nacht van La Nuit du Cirque vieren tijdens het toonmoment ‘Caution Wet Floor’ van Ruben Mardulier met Mimi Wascher.

Om klokslag รฉรฉn minuut voor middernacht, kan je genieten van een serie performances waar Ruben tijdens zijn residentie aan werkte. Daarna voorzien we een midnight snack tegen vrije bijdrage en is de bar geopend voor een gezellig samenzijn.

๐Ÿ—“๏ธ Vrijdag 17 november om 23u59
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง 12+
๐Ÿ“ De Expeditie
(Dok Noord 4F, 9000 Ghent)
๐ŸŽŸ๏ธ Gratis inschrijven via de ticketknop
โฒ๏ธ 30โ€™ performance + Aansluitend kan je de benen losgooien op de dansvloer.
๐ŸขWe voorzien hapjes (vrije bijdrage) na de voorstelling en openen de bar.

De minimum leeftijd is 12 jaar.
Tijdens deze voorstelling wordt een rookmachine gebruikt.

OVER DE VOORSTELLING

Opgepast. Let op. Attention. Caution. Zowel buiten op straat als binnen in de openbare ruimte worden we er constant op gewezen voorzichtig te zijn. Het ‘caution wet floor’ paneeltje sprong er (althans voor Ruben Mardulier) qua esthetiek en universaliteit helemaal uit. Omwille van die reden zal hij gedurende zijn residentie in Miramiro enkele korte performances ontwikkelen die allen hun inspiratie uit dit alombekende gele paneeltje halen. Wie het werk en de absurde stijl van Mardulier reeds kent zal ook in deze serie performances zijn signatuur en humoristische blik kunnen herkennen.

TOEGANKELIJKHEID

Deze voorstelling gaat door in de BOX, een zaal in het gebouw (De Expeditie). De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een andersvalidentoilet. Hulp- of assistentiehonden zijn welkom.

De locatie is bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer (bus 5 of 8 of tram 4, halte Heilig Kerst). Parkeren kan in de ondergrondse parking van het shoppingcentrum van Dok Noord.

Voor wie er vrijdagnacht niet bij kan zijn of gewoon geen nachtuil is, is er een herkansing! Op zaterdagnamiddag om 18u kan je Ruben Mardulier nogmaals bewonderen tijdens een toonmoment. Deze keer met Camille Paycha. Meer info in onze agenda.