18.11.2023 La Nuit du Cirque – Caution Wet Floor – Ruben Mardulier
  • Toonmoment
Ruben Mardulier
  • Toegankelijk
  • LocatieBOX - De Expeditie
  • PrijsGratis
  • Datum 18.11.2023
  • Tijdstip 18:00
Tickets

Algemeen

Miramiro nodigt je graag uit op het toonmoment van Ruben Mardulier met Camille Paycha tijdens het weekend van La Nuit du Cirque.

๐Ÿ—“๏ธ Zaterdag 18 november om 18u00
๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ง12+
๐Ÿ“De Expeditie (Dok Noord 4F, 9000 Ghent)
๐ŸŽŸ๏ธGratis inschrijven via de ticketknop
โฒ๏ธDuur: 30โ€™ performance

OVER DE VOORSTELLING

Opgepast. Let op. Attention. Caution. Zowel buiten op straat als binnen in de openbare ruimte worden we er constant op gewezen voorzichtig te zijn. Het ‘caution wet floor’ paneeltje sprong er (althans voor Ruben Mardulier) qua esthetiek en universaliteit helemaal uit. Omwille van die reden zal hij gedurende zijn residentie in Miramiro enkele korte performances ontwikkelen die allen hun inspiratie uit dit alombekende gele paneeltje halen. Wie het werk en de absurde stijl van Mardulier reeds kent zal ook in deze serie performances zijn signatuur en humoristische blik kunnen herkennen.

TOEGANKELIJKHEID

Deze voorstelling gaat door in de BOX, een zaal in het gebouw (De Expeditie). De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een andersvalidentoilet. Hulp- of assistentiehonden zijn welkom.

De locatie is bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer (bus 5 of 8 of tram 4, halte Heilig Kerst). Parkeren kan in de ondergrondse parking van het shoppingcentrum van Dok Noord.

Tijdens deze voorstelling wordt een rookmachine gebruikt.