(c) Justijn Ligtvoet
17.02.2024 Toonmoment Bila
  • Toonmoment
Nathan Glaister
  • Toegankelijk
  • LocatieBOX - De Expeditie
  • PrijsGratis
  • Datum 17.02.2024
    tot en met 17.02.2024
  • Tijdstip 17:00 - 17:30
Tickets

ALGEMEEN

Miramiro nodigt je graag uit op het toonmoment van Nathan Glaister.

🗓️ Zaterdag 17 februari om 17u00
👨‍👨‍👧‍👧 6+
📍De Expeditie (Dok Noord 4F, 9000 Ghent)
🎟️Gratis inschrijven via de ticketknop
⏲️Duur: 20’ performance

OVER HET TOONMOMENT

Kunnen we onze menselijke imperfecties gebruiken om iets moois te creëren? Kan mislukking een bron van creatie zijn? Moeten we perfect zijn? Dit onderzoek van Nathan nodigt ons uit om vraagtekens te zetten bij onze omarming van een ideaal stereotype dat ons eerder vervreemdt dan vertegenwoordigt.

Waarom zouden we onze gebreken en fouten, die onvermijdelijk zijn, niet koesteren? Waarom zouden we niet omarmen wat ons van elkaar doet verschillen, onze verschillende paden, keuzes, individualiteiten en eigenaardigheden? Een mix van circus acrobatiek, dans en fysiek theater geeft geboorte aan Bila, een misantropisch en bizar personage dat onze menselijke imperfecties belichaamt en ons meeneemt op een reis om het creatieve potentieel van onze mislukkingen te herontdekken.

Bestaat er zoiets als perfectie?

TOEGANKELIJKHEID

Dit toonmoment gaat door in de BOX, een zaal in het gebouw (De Expeditie). De locatie is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een andersvalidentoilet. Hulp- of assistentiehonden zijn welkom.

De locatie is bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Parkeren kan in de ondergrondse parking van het shoppingcentrum van Dok Noord.