Wijzigingen in het programma

15.07.2023

Hieronder vind je een aantal wijzigingen met betrekking tot de programmatie. De meest recente informatie vind je telkens in onze infostand (rode tent) in het Coyendanspark.

En attendant le grand soir – Le Doux Supplice

Wat gisteren een feestelijke opener van het Miramiro festival had moeten zijn, liep niet zoals gehoopt. Velen hebben waarschijnlijk vernomen dat de voorstelling van ‘En attendant le grand soir’ in het Wintercircus gisterenavond moest worden stilgelegd wegens een val van een acrobate.

De artieste mocht gisterenavond na controle het ziekenhuis al verlaten. Ze laat weten dat ze het goed stelt.

Na onderling overleg heeft het gezelschap beslist om de voorstellingen van vanavond en morgen te spelen. Het hele Miramiro team buigt respectvol voor hun veerkracht en doorzettingsvermogen, en zal alles in het werk stellen om hen zo goed mogelijk bij te staan.

Ook de andere artiesten van het festival staan te popelen om jullie te mogen verwonderen.

Het leven is soms vallen en opstaan. Daar zijn we in het circus expert in.

US – Company Midnight

Wegens veiligheidsredenen (weersomstandigheden) worden de voorstellingen van US op zaterdag geannuleerd. De voorstellingen van zondag zullen verplaatst worden naar een binnenlocatie. Méér zelfs, ze spelen nu ook op maandag!

Dit zijn de aangepaste speelmomenten:

Zondag 16/07 om 15u30 en 20u in De Expeditie (Dok Noord 4F)
Maandag 17/07 om 15u30 en 18u30 in De Expeditie (” ” “)

Opgelet: deze binnenruimte heeft een maximale capaciteit. We zullen werken volgens het principe ‘first come, first served’.

We hopen op jullie begrip.

The Holy Duo

Wegens onvoorziene omstandigheden zijn alle voorstellingen van The Holy Duo geannuleerd.

Vervanging Detour

De voorstelling Detour werd geannuleerd wegens onvoorziene omstandigheden. Deze voorstelling hebben we vervangen door The Show Must Go On. Alle speeldata, -uren en -locaties blijven hetzelfde.