© Jantien Vermeiren
16.01.2024 Six Impossible Things Before Breakfast
  • + 16 jaar
  • LocatieDe Foyer Theaterzaal
  • PrijsPay what you can: €5 / 8 / 11 (inclusief ontbijt)
  • Info

    di 16.01 - 08:30
    90 min.

Tickets

Terwijl je brein langzaam ontwaakt, serveren wij ontbijt en koffie. Daarna bekijken we samen een filmfragment, lezen we teksten en luisteren we naar interessante sprekers. Zet alvast je wekker!

TOEGANKELIJKHEID

Meer info over toegankelijkheid vind je via deze link.

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde haltes bij De Vooruit zijn halte Bagattenstraat (bus), halte Gent Zuid (bus & tram) en halte Vogelmarkt (tram). Vanaf het Gent-Sint-Pietersstation neem je tram 1 richting Evergem, tot aan halte Plateaustraat. Vanaf het Gent-Dampoortstation zijn er verschillende busverbindingen tot aan halte Gent Zuid.

Auto
Wie dichtbij wil parkeren kan terecht op de volgende parkings: parking Zuid (zone Zuid-Reep), parking Savaanstraat (zone Vrijdagmarkt) en parking Sint-Pietersplein tot aan halte Gent Zuid.

Je bereikt de Foyer Theaterzaal via de inkomhal in de Sint-Pietersnieuwstraat 23. Je wandelt binnen en gaat rechtdoor tot aan het einde van de gang. Aan de rechterkant zie je de ingang van de Theaterzaal. Laat de vestiaire op je rechterkant liggen en wandel rechtdoor tot op het einde van de gang, daar bevindt zich de ingang van de Foyer Theaterzaal.