© Anais Chabeur
Please (don’t) let me be (mis)understood Geert Belpaeme (BE)
 • Alle leeftijden
 • LocatieCAMPO nieuwpoort
 • Prijs€16
  €12 -26j, 65+, andersvaliden, werkzoekenden, EDC, OKOpas
  5x CAMPO
  UiTPAS
  Enchanté
 • Info

  vr 19 & za 20.01 - 20:30

OVER DE VOORSTELLING

Drie performers grijpen terug naar de traditie van de clownerie om de intrinsieke razernij van het mens-zijn te verbeelden. Het wankele lichaam van de clown slaat zich met vrolijke roekeloosheid en pretentie een weg door de menselijke geschiedenis en daar voorbij.

TOEGANKELIJKHEID

Trigger warning: Rook op scène
Meer info over toegankelijkheid vind je hier.

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer
routeplanner De Lijn
bus: halte Bij St-Jacobs

Met de auto (sector Portus Ganda)
CAMPO nieuwpoort is met de auto te bereiken via Dampoort (Dampoortstraat/Steendam) of via Sint-Annaplein (Keizer Karelstraat/Sint Jakobsnieuwstraat). Belangrijk om weten is dat (sinds de invoering van het circulatieplan) de Ottogracht geknipt is.
U kan parkeren in de straten rondom CAMPO nieuwpoort en op Sint-Jacobs (betalend tot 00u00). Of in de ondergrondse parking op de Vrijdagmarkt of Reep, beide 24u/24u open en op 5 minuten wandelafstand.

CREDITS

concept & regie Geert Belpaeme spel & creatie Estefanía Álvarez Ramírez, Geert Belpaeme & Stanley Ollivier slagwerk Wim Segers co-regie Bosse Provoost dramaturgisch advies Mats Van Herreweghe lichtontwerp Geert Vanoorlé  kostuumontwerp & scenografie Carly Rae Heathcote productionele steun Famke Dhont techniek Jameson Van den Driessche productie l’hommmm coproductie C-TAKT, STUK & VIERNULVIER spreiding Vincent Company in samenwerking met CC Blankenberge, CC Strombeek, Cultuurhuis de Warande, De Grote Post, Dommelhof, La Geste, Kaaitheater, Nona & Miramiro met de steun van de Vlaamse overheid & Cultuur Gent