Murmur - Grensgeval © Gaetandardenne
Murmur
  • Grensgeval
  • Binnentheater
  • Leeftijd: +4

Over de compagnie

Grensgeval maakt voorstellingen met en/of voor kinderen en jongeren. Het gezelschap neemt de kinderfantasie en de kinderlijke intuïtie als uitgangspunt om volwassen thema’s te onderzoeken. In de producties plaatst Grensgeval die thema’s in een nieuwe, bewust naïeve, logica, gemixt met een dosis anarchie en punk.

Over de voorstelling

Murmur is circus-geluidstheater dat alle zintuigen prikkelt. Met ruisende rugzakken, een landschap van speakers en een acrobatische componist. Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.

Camiel bouwt een wereld vol geluid. Een purrende kat klinkt uit een jaszak, een zwerm bijen vliegt vlakbij door de lucht, twee armen maken het geluid van auto’s. Ver weg klinkt een vinger op een raam. Ruis wordt zee, wordt wind, wordt adem. Met het publiek rondom zich wringt Camiel zich in bochten, springt, valt, vliegt om de wereld te componeren.

Plots beginnen ook de rugzakken van het publiek te zoemen. Alles en iedereen wordt deel van een wervelwind van geluid in een luidsprekerlandschap.

Na de succesvolle familievoorstelling Plock! (2017) gingen de makers van grensgeval opnieuw met Camiel Corneille en Stijn Dickel de vloer op. Resultaat: bruisend nieuw circus-geluidstheater voor alle zintuigen!

Een fantasierijke compositie voor iedereen die wel eens meer dan alleen mens wil zijn.
─   Grensgeval Volg het hier
Contact Boekingen:
Huis Alma (Katrien Daniels)
katrien@huisalma.be
+32 479 333 847

Internationale boekingen:
Hanne Vandersteene
+32 498 048 360
ciegrensgeval@gmail.com
https://www.grensgeval.eu
Co-producenten

aifoon, Provinciaal domein Dommelhof/Theater op de Markt, C-Takt, De Grote Post, Miramiro

Met steun van

De Vlaamse Overheid, Stad Gent, Cultuur Gent, Circuscentrum, Circusnext, Sabam for Culture