Sono Io? - Circus Ronaldo ©FraukeVerreyde
UITVERKOCHT: Sono Io? Circus Ronaldo
  • +12 jaar
  • Premiere
  • LocatieKapitein Zeppospark
  • Prijs€ 15,-
  • Info

    16, 17, 18 en 19 juli om 20u30
    75 minuten

Tickets

WACHTLIJST?

In normale omstandigheden werken wij niet met wachtlijsten. Maar het zijn geen gewone tijden. Bij de lancering van het reservatiesysteem vrijdag 18 juni zijn wij nog steeds in blijde verwachting van toestemming van onze maximale capaciteitsberekening volgens de huidige coronamaatregelen.

Voor de voorstellingen Sono Io?, Carrying My Father en Man Strikes Back hebben wij daarom slechts een zeer beperkt aantal tickets in verkoop gezet. Wij verwachten om binnenkort bijkomende tickets te kunnen vrijgeven. In afwachting daarvan kan u in geval van de melding UITVERKOCHT u registreren op de wachtlijst. Op die manier contacteren wij u als eerste van zodra er terug tickets beschikbaar zijn.

Over de voorstelling

Danny en Pepijn Ronaldo, vader en zoon, samen op scène.
Twee clowns op zoek naar hun gelijkenis.

Via hun gedeelde liefde voor muziek en spielerei bouwen ze een brug tussen gelijkenissen en verschillen. De vader lijkt vastgeroest in zijn verleden, hopeloos zoekend naar een aloud, maar vergaan gevoel van extase. De zoon zoekt naar de verzoening tussen het oude circus dat zijn vader creëerde en de wereld daarbuiten.

Over Circus Ronaldo

Sinds 1996 speelt Circus Ronaldo wereldwijd voor prestigieuze theaterhuizen en grote circus- en kunstenfestivals festivals. Circus Ronaldo is een unicum in de harten van vele toeschouwers. Het creëert een vernieuwende vorm van circus, die onlosmakelijk verbonden is met de wortels uit het verleden. Aan de hand van oude speltradities, nog authentieke woonwagens en het hergebruik van materiaal van generaties terug, brengt Circus Ronaldo een ode aan het oude circustheater.

De wortels van Circus Ronaldo reiken terug tot ver in het verleden, met Danny en Pepijn als zesde en zevende generatie.

Sono Io? is een zoektocht naar hereniging, tussen vader en zoon, tussen speler en publiek, tussen oude glorie en nieuwe kansen.
─   Circus Ronaldo Meer info

Sono Io? is een productie van Circus Ronaldo

Met steun van: Cultuurhuis de Warande (Turnhout), GC ’t Blikveld Bonheiden en de Vlaamse Gemeenschap

Co-producenten: Théatre Firmin Gémier / La Piscine – Pôle national des arts du cirque (Châtenay-Malabry), Theater op de Markt – Dommelhof (Pelt), Miramiro (Gent)

Concept, regie en uitvoering Danny Ronaldo, Pepijn Ronaldo 

Creatie Danny Ronaldo, Pepijn Ronaldo, Seppe Verbist 

Eind regie Frank Van Laecke  

Spel coaching Steven Luca, Walter Janssens 

Sound design en techniek Seppe Verbist 

Lichtontwerp Frank Van Laecke, Seppe Verbist 

Muziek David Van Keer, Birger Embrechts, Seppe Verbist, Tchaikovsky  

Studio muzikanten Pedro Pozos , Cedric Murrath, Stefan Wellens, Harmen  Goossens, Floris De Smet, Birger Embrechts, Jasper De Roeck, Corneel  Didier,  Seppe Verbist, Tom Lambrechts, Thomas Van Hees 

Kostuum uitvoering Dotje Demuynck 

Decorontwerp, Constructie decors, Rekwisieten Danny Ronaldo, Erik Van den  B roeck, Seppe Verbist, Marjolijn Midori, Nanosh Ronaldo, David Ronaldo, Johanna  Daenen, Pepijn Ronaldo 

Zakelijke leiding Lesley Verbeeck 

Promo materiaal Frauke Verreyde 

Contact en spreiding Frans Brood Productions