Man Strikes Back Post Uit Hessdalen
  • +6 jaar
  • LocatieDanspunt (Dok-Noord)
  • Prijs+ 12 jaar: € 15,-
    -12 jaar: € 10,-
  • Info

    17 en 18 juli om 16u en 17u30
    45 minuten

Tickets

Over de voorstelling

Man Strikes Back is een muzikale jongleer-performance die op zoek gaat naar de symbiose tussen mens en robot.

Vijf houten driehoeken bevolken de scène. Het jongleren van botsballen van het ene naar het andere object creëert een bepaald ritme, dit ritme wordt opgepikt in de drums.

Samen componeren Stijn en Frederik muziek, waarbij de perfectie van de uitvoering afhankelijk is van verschillende factoren. Zo ontwikkelt een muziek-choreografie tussen de driehoeken, de jongleur en de muzikant.

Iedereen is nodig om het geheel tot een goed einde te brengen, maar evengoed kan iederen het laten mislukken.

Over het gezelschap

Post uit Hessdalen is het makersduo Stijn Grupping, cinematograaf en circusartiest, en Ine Van Baelen, theatermaker. Ze maken hybride en fascinerende voorstellingen met een hoofdrol voor muziek en soundscape. Met hun eigenzinnig muziektheater verhouden ze zich tot fenomemen als tijd, ruimte en onze virtuele toekomst.

Voor elk project zoekt Post uit Hessdalen verwantschap met andere artiesten. Samen smeden ze, met veel oog voor detail, uit techniek, muziek, beeld en circus een symbiotische voorstellingstaal.

Mens en robot maken samen muziek in deze jongleer - performance.
─   Post Uit Hessdalen Meer info

Met dank aan

WACHTLIJST?

In normale omstandigheden werken wij niet met wachtlijsten. Maar het zijn geen gewone tijden. Bij de lancering van het reservatiesysteem vrijdag 18 juni zijn wij nog steeds in blijde verwachting van toestemming van onze maximale capaciteitsberekening volgens de huidige coronamaatregelen.

Voor de voorstellingen Sono Io?, Carrying My Father en Man Strikes Back hebben wij daarom slechts een zeer beperkt aantal tickets in verkoop gezet. Wij verwachten om binnenkort bijkomende tickets te kunnen vrijgeven. In afwachting daarvan kan u in geval van de melding UITVERKOCHT u registreren op de wachtlijst. Op die manier contacteren wij u als eerste van zodra er terug tickets beschikbaar zijn.