Carrying My Father - There There Company © There There Company
UITVERKOCHT: Carrying My Father There There Company
  • +12 jaar
  • Premiere
  • LocatieLoods, De Expeditie
  • Prijs€ 15,-
  • Info

    Datum: 20 en 21 juli om 20u30
    Duur: 60 minuten

Tickets

Een copresentatie met het kunstencentrum van de Vooruit

Over de voorstelling

Carrying My Father is een fysieke, acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden. Over vasthouden en loslaten. Over kracht en rivaliteit. Op scène staan vier circusartiesten met hun vader. Acht volwassen mannen dragen elkaar, testen elkaar, ontmoeten elkaar waar we het niet verwachten. Acht lichamen die niet even sterk zijn, maar wel even krachtig in hun eigenheid en interactie.

Ze ontdekken de uitdagingen van het ouder worden en de rijkdom van het samenwerken. Vaders en zonen onder elkaar. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen.

Over de compagnie

THERE THERE Company is een makersduo. Hanna Mampuys en
Toon Van Gramberen zijn circusartiesten en -makers. Hun werk is een actief zoeken om de wereld om hen heen betekenis te geven.

Vanuit hun circuspraktijk, hand-op-hand acrobatie, zijn samenwerkende lijven een uitgangspunt in hun fysieke taal. Subtiel en met beide voeten op de grond. Circus gestript van alle preconcepties.

Na enkele jaren touren met circuscollectief Deux Sans Trois, richtten Toon en Hanna samen een gezelschap op, met de focus op een meer abstract, dansant circus in eerste instantie gericht naar een volwassen publiek.

Zoals de vader de zoon droeg, zal de zoon ooit de vader dragen.
─   There There Company Meer info

Met dank aan

Co-producenten: 30CC, PERPLX, Theater op de Markt

WACHTLIJST?

In normale omstandigheden werken wij niet met wachtlijsten. Maar het zijn geen gewone tijden. Bij de lancering van het reservatiesysteem vrijdag 18 juni zijn wij nog steeds in blijde verwachting van toestemming van onze maximale capaciteitsberekening volgens de huidige coronamaatregelen.

Voor de voorstellingen Sono Io?, Carrying My Father en Man Strikes Back hebben wij daarom slechts een zeer beperkt aantal tickets in verkoop gezet. Wij verwachten om binnenkort bijkomende tickets te kunnen vrijgeven. In afwachting daarvan kan u in geval van de melding UITVERKOCHT u registreren op de wachtlijst. Op die manier contacteren wij u als eerste van zodra er terug tickets beschikbaar zijn.