Bubble you - Be Flat ©Unknown
Bubble You Be Flat
  • Alle leeftijden
  • LocatieKapitein Zeppospark
  • Prijs€ 2,- reservatiekost per ticket
  • Info

    18 juli om 17u30
    19 en 20 juli om 19u00
    40 min

Tickets

Over de voorstelling

5 artiesten bewonen een verticale structuur: een ruimte die hen beschermt van de buitenwereld, maar ergerlijk beperkt blijkt te zijn. Geen keuze dan deze ruimte tot het uiterste te benutten, om haar grenzen te verkennen en soms te overschrijden, om op zoek te gaan naar vrijheid tussen de regels in, een nooduitgang…

De corona maatregelen hebben het idee van publieke ruimte sterk in vraag gesteld. Het aantal formele gedragscodes is enorm gestegen en dwingt tot nieuwe compromissen. Elke ‘bubbel’ functioneert op haar eigen manier, zoekt haar eigen vreugde, en probeert haar eigen conflictzones te ontwijken.

Bubble You’ is een circusmetafoor geïnspireerd op de situatie die we nu al zo lang delen.
─   Be Flat Meer info

Over Be Flat

Thomas Decaesstecker (1989) en Ward Mortier (1993), leerden elkaar kennen in 2008 op een freerunning bijeenkomst in Gent. Sinds deze ontmoeting heeft het jaren delen van dezelfde passie voor beweging en muziek geleid tot een sterke vriendschap.

Ward studeerde Chinese mast in combinatie met acrodans aan ESAC (Ecole Supérieure des Arts du Cirque, Brussel).

Thomas nam deel aan een opleiding tot acrobaat/handstandartiest in Santiago, Chili (Escuela De Artes Circenses Del Circo Del Mundo).

Be Flat vzw werd opgericht door Ward en Thomas in september 2017.

Sinds januari 2019 werkt Be Flat samen met Mehdi Delanoeije (1986), Tars Van Der Vaerent (1992) en Dario Tabakov (1990) voor de voorstelling “Double You”.

De gemeenschappelijke interesses gecombineerd met de individuele specialisaties en ervaringen zorgen voor een breed gamma aan vaardigheden die in heel uiteenlopende situaties worden benut.

Creatiepartners

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en de Stad Gent

Coproducenten: Miramiro, PerplX, Espace Catastrophe, Dommelhof, Cirklabo